Træ/alu til ethvert hjem

Vores serie af træ/alu-produkter giver dig alle fordelene fra det klassiske trævindue kombineret med en vedligeholdelsesfri overflade. På træ/alu-produkter fra Skjern Vinduer monteres alu-rammen uden på den almindelige trækonstruktion. På den måde får du langtidsholdbare vinduer, som er fri for kuldebroer.

Med træ/alu produkter fra Skjern Vinduer er det helt enkelt at designe det rigtige udtryk til din bolig. Vinduerne leveres i et utal individuelle farver, som kan tilpasses præcist til dine ønsker.

træ-alu_klassisk_web

Få et stærkt tilbud på døre og vinduer fra Skjern Vinduer

(+45) 70 15 25 11

Arkitekttegnet villa med unikke træ/alu vinduer

Vi elsker udfordringer! Dette arkitekttegnede nybyggeri kaldet ‘Villa Vejdammen’ krævede, udover en håndfuld gulv-til-loft elementer, 3 helt unikke cylinderformede træ/alu vinduer.

De cylinderformede glas giver en fantastisk vidvinkel-effekt både indenfor og udefra. Men at producere et buet glas på den størrelse, er ikke bare lige til. Det kræver en specialfremstilling af dygtige fagfolk. Opgaven blev løst i samme høje kvalitet, som forventes af Skjern Vinduer.

Dette projekt er et perfekt eksempel på vores vores kernekompetencer – rådgivning, opmåling og rettidig levering af vinduer og døre til lige præcist dit behov. Vi står klar til at hjælpe dig med dit husprojekt. Stort som småt.

Se flere af vores moderne husprojekter

Moderne byggeprojekt i Herning

Skæve vinkler, unikke detaljer og luksuriøse materialer er i højsædet i dette cirkulære byggeprojekt i Herning.

Skjern Vinduer er leverandør på samtlige vinduer og døre. Her er brugt træ/alu elementer, der er specialproduceret til at passe i de unikke mål.

Skjern Vinduer