Renæssance, koblede elementer og forsatsrammer

Alle produkter er særdeles velegnet til fredede og bevaringsværdige ejendomme, hvor den originale arkitektur skal bevares. Du kan vælge mellem mange forskellige profiler, sprosser, beslag og glas i vores sortiment. Uanset produkttype kan du optimere lydreduktionen samt spare stort på energien, ved at vælge lavenergiglas. Kontakt din fagmand eller info@skjern-vinduer.dk for yderligere information.

Få et stærkt tilbud på døre og vinduer fra Skjern Vinduer

(+45) 70 15 25 11

Eksklusive ejendomsprojekter på Frederiksberg

I samarbejde med entreprenørfirmaet Einar Kornerup, har vi leveret 1200 forsatsrammer til 4 boligejendomme beliggende på det idylliske Frederiksberg i København. Hvert eneste element er specialproduceret, så det passer til ejendommenes eksisterende vinduesprofiler. Den originale stil er holdt, samtidig med at hele bygningen er blevet energioptimeret – dette ses allerede nu på beboernes varmeregning.

“Vi har været mødt af professionel rådgivning og logistik fra dag ét. Til en meget kompleks ordre har Skjern Vinduer levet op til alle krav om fleksibel udformning og rettidige leverancer. Vi har været meget tilfredse, og det er ikke sidste gang, vi arbejder sammen med Skjern Vinduer,” siger Jørgen Rasmussen fra entreprenørfirmaet Einar Rasmussen om samarbejdet.

Forsatsrammer har et originalt look, og bruges til at energioptimere ældre og fredede ejendomme. Rammerne monteres indvendigt på de eksisterende vinduer og døre, og produceres derfor individuelt til hvert eneste element. På den måde bibeholder du den originale stil, og holder på varmen.

Sidder du med et lignende projekt? Vi står altid klar med rådgivning og laver gerne et uforpligtende tilbud.

Se flere projekter med koblede vinduer og forsatsrammer

Skjern Vinduer