Eksklusive træsorter

Egetræ

Egetræ bruges mere og mere i såvel moderne nybyggerier som renoveringer. Leder du efter en træsort, der kan give dit husprojekt en luksuriøs finish og glød, er egetræ et rigtig godt bud. Vi får vores egetræ fra kvalitetsleverandører, der specialudvælger hvert eneste stykke eg. Derved sikrer vi, at du får et produkt i højeste kvalitet. Vi anbefaler, at du giver dine egetræselementer oliebehandling efter behov.

Det anbefales derfor, at der som minimum påføres 1 til 2 gange Ædeltræsolie umiddelbart efter montering af vinduerne og dørene. Herefter en regelmæssig vedligeholdelse ca 4-5 gange årligt, dog efter behov og hvor udsat elementerne er monteret.

Mahogni

Vi anvender udelukkende den eksklusive Sapele-mahogni til alle vores mahognielementer. Sapele træsorten har et naturligt stort olieindhold, og er imprægneret fra naturens side. Dette giver vores mahognielementer en meget lang holdbarhed. Du kan vælge mellem flere forskellige profiler samt 2-farvede elementer, som f. eks. mahogni udvendig og hvidmalet indvendig.

Alt vores Sapele-mahogni er FSC-certificeret, som garanterer en bæredygtig skovdrift.

Det anbefales derfor, at der som minimum påføres 1 til 2 gange Ædeltræsolie umiddelbart efter montering af vinduerne og dørene. Herefter en regelmæssig vedligeholdelse ca 2-3 gange årligt.

Teak

Teak er det ideelle materiale til både renoveringsprojekter, hvor man ønsker at bevare den originale stil, og det moderne byggeri der ønsker en luksuriøs finish. Materialet er meget formstabilt. Det skal plejes, men de naturlige olier i teak hjælper med at holde elementerne pæne i rigtig mange år.

Det anbefales derfor, at der som minimum påføres 1 til 2 gange Ædeltræsolie umiddelbart efter montering af vinduerne og dørene. Herefter en regelmæssig vedligeholdelse ca 2-3 gange årligt.

Få et stærkt tilbud på døre og vinduer fra Skjern Vinduer

(+45) 70 15 25 11

eg-facade_web
ceresvej-vestvendt-facade

Håndværk
– i ordets bogstaveligste forstand

Hos Skjern Vinduer tilbyder vi eksklusive egedøre fremstillet i Europæisk eg af højeste kvalitet; Et luksuriøst produkt der passer perfekt til nybyggeriet med øje for detaljen og til renoveringsprojektet med respekt for den originale stil.

Alle døre er unikke, og designet kan tilpasses lige præcis dine ønsker. Her er blot et par eksempler.

Skjern Vinduer