Nybyggeriets moderne stil

På de fleste nybyggerier anbefaler vi enkle vinduer. De passer bedst til stilen, og samtidig giver denne type dig mest muligt lysindfald uden at gå på kompromis med energien.

Drømmer du om et elegant og tidsløst look, anbefaler vi elementer, der blender ind i huset. Eller ønsker du, at dine vinduer og døre definerer dit hjem, kan du lade fantasien få frit spil med lækre detaljer som træpersienner, eksklusive skydedøre eller en special farve.

Få et stærkt tilbud på døre og vinduer fra Skjern Vinduer

(+45) 70 15 25 11

Arkitekttegnet lavenergivilla med unikke buede vinduer

Et af vores mere specielle projekter er det arkitekttegnede lavenergihus ‘Villa Vejdammen’. Udover en håndfuld gulv-til-loft elementer leverede vi 3 helt unikke cylinderformede træ/alu vinduer.

Det spændende projekt er også blevet bemærket af flere arkitekt- og designmagasiner, deriblandt det anerkendte Dezeen Magazine. Læs artiklen her og se endnu flere flotte billeder af ‘Villa Vejdammen’..

Luk lyset ind

Er lysindfaldet din absolutte kæphest, er der kun et valg – komposit. Kompositelementer har den tyndeste karm på markedet, hvilket lukker endnu mere lys ind i dit hjem. Samtidig opfylder det de højeste krav om energi, og er en meget fleksibel type vinduer og døre, der kan produceres, som du ønsker det. Med andre ord er det en spiller, der har sat helt nye standarder inden for vinduesbranchen.

Ønsker du at høre mere om vores komposit vinduer og døre, står vi klar med vejledning og gode råd på telefon 70152511.

fp_imgmoderne2
Skjern Vinduer