Specialdøre

Den rigtige dør til dit nybyggeri eller renoveringsprojekt, kan gøre hele forskellen. Hos Skjern Vinduer kan du vælge mellem et stort udvalg af specialdøre, og du kan tilpasse designet, så du får en helt unik løsning.

Start med at vælge materiale. Skal det være det eg, teak eller måske det eksklusive kobber? Når materialet er på plads, kan du vælge de smukke detaljer såsom sprosser, hængsler og håndtag i bl.a. messing. Bliv inspireret af billederne herunder, og kontakt vores salgsafdeling for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Få et stærkt tilbud på døre og vinduer fra Skjern Vinduer

(+45) 70 15 25 11

S0A9655
image003-min
wood-zoom

Håndværket ligger i detaljen

Alle vores specialdøre produceres af erfarne håndværkere, der alle har arbejdet med vinduer og døre i mange år. De ved lige præcis, hvordan detaljen kan gøre hele forskellen, og dette kan du både se, føle og mærke, når du står med din nye terassedør eller hoveddør.

Til dette projekt var det vigtigt, at materialerne var af organisk karakter, så huset nemt kunne spille sammen med den smukke naturgrund. Derudover var kravet, at elementerne skulle imødekomme alle funktionelle behov. Valget faldt på de smukke vinduer og døre i eg, samt en skydedør så man får en fornemmelse af at køkkenet og terassen går i et.

Skjern Vinduer